Ο Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παραδέχθηκε πως κάθε παίκτη το όνειρο είναι να παίξει στην Εθνική.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην «Globoesporte», ο Νεϊμάρ μίλησε για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και για τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας, η εκπροσώπηση της χώρας του είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να ονειρευτεί. 

«Ηταν το όνειρό μου, αυτό που σχεδίαζα. Φυσικά, το να παίξω με τη βραζιλιάνικη ομάδα ήταν πάντα το όνειρό μου. Το να παίζεις μόνο για την εθνική ομάδα είναι εκπληκτικό. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιώ, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους φίλους μου, που δεν μπορούσαν να παίξουν επαγγελματικά, για τον πατέρα μου, για τον παππού μου, για την οικογένειά μου», τόνισε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να παίξει το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του σε λίγες ημέρες, σχολίασε:

«Θα παίξω αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν να ήταν το τελευταίο. Μιλάω συνεχώς με τον πατέρα μου για αυτό. Πρέπει να παίζω κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα παίξω άλλο ένα Κύπελλο. Θα παίξω σαν να είναι το τελευταίο. Ίσως παίξω άλλο, ίσως όχι. Εξαρτάται»… 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!