Ο Πέδρι παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και υποσχέθηκε «μάχη» στο γήπεδο.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και από τα πρόσωπα που ξεχωρίζεουν, είναι ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα, Πέδρι.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, ο Πέδρι αναμένεται να πάρει σημαντικό «βάρος στις πλάτες του» και αναφερόμενος στην πρόκληση του Μουντιάλ, σχολίασε μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Sport»:

«Το αστέρι (σ.σ. από την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2010) δεν ζυγίζει τόσο πολύ, τουλάχιστον για εμένα. Είναι μια όμορφη ανάμνηση και ελπίζω να προσθέσουμε ακόμη ένα αστέρι, ώστε η φανέλα να ζυγίζει περισσότερο για τις επόμενες γενιές.

»Θα έλεγα στους φιλάθλους μας, ότι θα αφήσουμε… το δέρμα μας στο γήπεδο και ότι θα υπερασπισθούμε με κάθε τρόπο αυτήν την φανέλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!