Η Σερβία υποδέχεται την Τουρκία, αλλά ο Εργκίν Αταμάν δεν θα αφήσει τον Βασίλιε Μίτσιτς να αγωνιστεί στην αναμέτρηση.

Τι άλλο θα δούμε σε αυτά τα προκριματικά… Η Σερβία θα δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι τη Δευτέρα απέναντι στην Τουρκία. Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, όμως, ο οποίος είναι και κόουτς της Εθνικής Τουρκίας, προχώρησε μία κίνηση που προκάλεσε «έκπληξη». Δεν θα αφήσει τον παίκτη του, Βασίλιε Μίτσιτς, να αγωνιστεί με τη Σερβία απέναντι στην Τουρκία. Η δικαιολογία; Η Εφές προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Σε μια παρόμοια κατάσταση βρέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου όπου η απόφαση της Παρτιζάν ήταν να μην πάει στην Εθνική ομάδα. Μάλιστα στο θέμα αναφέρθηκε και ο Δήμος Ντικούδης και τόνισε πως η ΕΟΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη FIBA όσο και στη σερβική ομοσπονδία για την επιλογή της να μην αφήσει τον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική.

Η Ελλάδα μπορεί με διπλό στο Βέλγιο και νίκη της Σερβίας επί της Τουρκίας να κλειδώσει από το βράδυ της Δευτέρας (14/11) την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Βασίλιε Μίτσιτς