Ο Τζα Μοράντ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη με το απίστευτο καλάθι που πέτυχε κόντρα στον Τάουνς.

Ο Τζα Μοράντ είναι με διαφορά ο πιο fun to watch παίκτης που διαθέτει το ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ένας εξαιρετικός ball handler, ένας δεινός σκόρερ και κυρίως μία ηγετική φυσιογνωμία στο παρκέ.

Μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων playmakers της λίγκας αλλά σίγουρα αυτό δεν τον εμποδίζει. Ούτε να πάρει επιθέσεις πάνω του, ούτε να ρισκάρει, ούτε να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους.

Με λίγα λόγια, ο Τζα Μοράντ είναι ο παίκτης που κάθε ομάδα θα ήθελε. Και φυσικά, δεν χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει.

Αυτή τη φορά, «θύμα» του ήταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς που όχι μόνο φορτώθηκε το έκτο του φάουλ ανούσια, τον άφησε να σκοράρει το καλάθι της σεζόν. Ο Μοράντ πήρε την προσπάθεια και κατάφερε να σκοράρει και μάλιστα ενώ έπεφτε. Τα λόγια πραγματικά περιττεύουν. 

Απολαύστε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA (@nba)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!