Ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για το ματς κόντρα στο Βέλγιο, όμως ο Παναθηναϊκός δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από τη Λετονία και πλέον «τρέχει»… Έτσι, ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο όπου είναι αρκετά σημαντικό για τη συνέχειά της στα προκριματικά. Γι’ αυτό το λόγο ενσωματώθηκαν παίκτες που αγωνίζονται στη Euroleague και θα δώσουν σημαντικές λύσεις στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη. Προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης. Μαζί τους είναι και ο Νικ Καλάθης. Ακόμα, κλήθηκε και ο Γιώργος Παπαγιάννης αλλά δεν δόθηκε άδεια από τον Παναθηναϊκό να δώσει το «παρών» στο κρίσιμο ματς.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ

«Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών. Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!