Άρης: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ - Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντιόπ με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις για λύση της συνεργασίας.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Άρη. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει του αγώνα (13/11, 16:00) τον ΠΑΣ στα Γιάννινα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πάπε Σέικ Ντιόπ. Άρης

Ο Αργεντίνος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, προφανώς για πειθαρχικούς λόγους και με τη θέση της ΠΑΕ να αναφέρει ότι… «ο Άρης είναι πάνω από όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη». Προφανέστατα είναι μια απόφαση η οποία δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Πρόωρο τέλος θα έχει συνεργασία του Άρη με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές απαιτήσεις. Πληροφορίες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να μην ήταν στη σημερινή (12/11) τελευταία προπόνηση. Μάλιστα, σχετικές συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δεδομένου του ότι ο Ντιόπ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 25χρονος ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις των «κίτρινων». Ωστόσο, στο χορτάρι αποδείχθηκε μια κακή επένδυση. Αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και συνολικά 388 αγωνιστικά λεπτά αφήνοντας κακές εντυπώσεις καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!