Ο αριστερός μπακ της Πάρμα, Βασίλης Ζαγαρίτης, μίλησε σε συνέντευξή του για το ενδιαφέρον που υπήρχε για εκείνον από τον Ολυμπιακό.

Για το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του μίλησε ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο παίκτης της Πάρμα σκέφτηκε την πρόταση ωστόσο δεν έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ακόμα, μίλησε για την πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού αλλά και για την προσαρμογή του στην Ιταλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Ζαγαρίτης στην κάμερα της NOVA:

«Είχε φτάσει μέχρι εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήθελα να γυρίσω εκείνη τη χρονική στιγμή στην Ελλάδα».

Ήθελε πάρα πολλή σκέψη να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά πρώτα έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα επειδή είχα μόλις καθιερωθεί εδώ και βρει τα πατήματά μου».

Ακόμα μίλησε και για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού:

«Απίστευτη ομάδα έχει φέτος ο Παναθηναϊκός, έχει φτιάξει τρομερή ομάδα ο κ. Γιοβάνοβιτς. Πάντα ήθελα να παίξω σε γεμάτη Λεωφόρο, αλλά δεν τα κατάφερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!