Ο Σαντιό Μανέ κόντρα σε κάθε προσδοκία θα βρεθεί κανονικά στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο - Η αποστολή της Σενεγάλης.

Ευχάριστα νέα για τους φιλάθλους της Σενεγάλης. Το μεγάλο αστέρι της χώρας, Σαντιό Μανέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, είναι τελικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στην αποστολή της Σενεγάλης είναι και ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά όλη η αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο -Μέσα Σαντιό Μανέ και Παπέ Αμπού Σισέ

Τερματοφύλακες: Εντουάρ Μεντί, Αλφρέντ Γκομίς, Σενί Ντιένγκ.

Αμυντικοί: Καλιντού Κουλιμπαλί, Αμντού Ντιαλό, Γιουσούφ Σαμπαλί, Παπέ Αμπου Σισέ, Ισμαΐλ Γιακόμπς, Φαρμόζ Μεντί.

Μέσοι: Γκανά Γκεγιέ, Σεϊκού Κουγιατέ, Ναμπαλί Μεντί, Κρεπλίν Ντιατά, Παπέ Γκεγέ, Παπέ Ματάρ Σαρ, Παπέ Σις, Μουσταφά Ναμέ, Λουμ Εντιαγέ.

Επιθετικοί: Σαντιό Μανέ, Ισμαΐλα Σαρ, Μπουλαγέ Ντιά, Μπαμπά Ντιένγκ, Φαμαρά Ντιεντιού, Νικολάς Τζάκσον και Ιλιμάν Εντιαγέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!