Ένα τυφλό αγόρι από την Αργεντινή έφτιαξε το δικό του άλμπουμ με αυτοκόλλητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε Braille.

Ο Sebastián Filoramo από τη Βενεζουέλα χρησιμοποίησε τη δική του γραφομηχανή Braille για να κάνει το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022 πιο προσιτό. Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο 12χρονος δακτυλογραφεί με γραφή Braille σε ταινία και στη συνέχεια την κολλάει στα αυτοκόλλητα.

Ο Sebastián και ο μπαμπάς του χρησιμοποιούν επίσης κόλλα για να βοηθήσουν το μικρό αγόρι να κατευθύνει τα αυτοκόλλητα στο σωστό τμήμα.

Χρειάζονται περίπου 600 αυτοκόλλητα για να ολοκληρωθεί το άλμπουμ – και ο Sebastián λέει ότι έχει ακόμα «πολλά» αυτοκόλλητα που χρειάζονται για να ολοκληρώσει το άλμπουμ του.

Η ιστορία του έγινε γνωστή αφού δημοσιεύθηκε από μεγάλα διεθνή Μέσα και προκάλεσε συγκίνηση στο ευρύ κοινό.

Να θυμίσουμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι;