Ο Τζέισον Κιντ ανησυχεί ότι ο Λούκα Ντόντσιτς εάν συνεχίσει έτσι θα ξεμείνει από δυνάμεις.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη σεζόν και οδηγεί την ομάδα του Ντάλας. Ωστόσο στο επιτελείο της ομάδας επικρατεί έντονη ανησυχία σχετικά με το πόσο θα αντέξει ο Ντόντσιτς να παίζει σε αυτούς τους ρυθμούς. Από τα χέρια του περνούν σχεδόν όλες οι επιθέσεις των Μάβερικς και δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως τους «κουβαλά» σε όλους τους αγώνες. Αυτό έξαλλου φαίνεται και από τους πόντους που σημειώνει.

Ο άσος των Μάβερικς είχε σκοράρει πάνω από τριάντα πόντους στα πρώτα εννέα παιχνίδια που είχε δώσει η ομάδα του. Και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Τζέισον Κιντ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέισον Κιντ για τον Λούκα Ντόντσιτς:

«Εάν συνεχίσει έτσι θα «καεί» σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Ακούω τους πάντες να λένε ότι είναι μόλις 23 και δεν θα έχει θέμα, αλλά αυτό είναι λάθος, πολλοί ξεχνούν ότι είναι και αυτός άνθρωπος», δήλωσε στον David Aldridge του Athletic ο Κιντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!