Ο νέος CEO της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, βρίσκεται στο ΣΕΦ για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρτιζάν.

Στα επίσημα του ΣΕΦ βρίσκεται ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα με σκοπό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο νέος Πρόεδρος της διοργάνωσης, διαδεχόμενος τον Τζόρντι Μπερτομέου, ήταν γνωστό πως θα έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια την Παρασκευή (12/11 – 21:30) αλλά έκανε την εμφάνισή του και στο Φάληρο, μία μέρα νωρίτερα.

Πειθαρχικό έλεγχο άσκησε η Euroleague τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και στον Παναθηναϊκό για ρίψη αντικειμένων

Η Euroleague ξεκίνησε διπλό πειθαρχικό έλεγχο για τη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός-Παρτιζάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη ρίψη αντικειμένων αλλά και για τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο πρώτος έλεγχος αφορά τη διακοπή του αγώνα που προκλήθηκε από ρίψη αντικειμένων στο παρκέ μόλις 3’14” πριν από τη λήξη και μετά από καλάθι του Κέβιν Πάντερ που άνοιξε διάλογο με την κερκίδα.

Ο δεύτερος έλεγχος αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, τάχθηκε ενάντια τόσο στη διαιτησία, όσο και στη διοργάνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!