Ο Μίτσελ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού και τόνισε πως η ομάδα στρέφεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου στόχος είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά καθώς με γκολ του Θανάση Ανδρούτσου επικράτησε με 0-1 του Λεβαδειακού. Ο Μίτσελ, μετά το τέλος του αγώνα, έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη και πλέον περιμένει μία σκληρή μάχη με την ΑΕΚ όπου θέλει η ομάδα του να την κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

Για το ματς:

«Πραγματικά μείναμε μόνο στο 1-0. Φάνηκε ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κερδίσαμε δίκαια, αλλά με ένα σκορ μικρό».

Για τον Ανδρούτσο:

«Ο Ανδρούτσος μας βοήθησε πολύ καλά. Προπονείται καλά με την β’ ομάδα. Πιστεύουμε σε εκείνον. Σήμερα είχαμε έξι έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και αυτό δείχνει ότι πιστεύουμε στους Έλληνες».

Για τον κόσμο:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα μαζί μας. Ξέρουμε ότι μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Για την Κυριακή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία σκληρή μάχη που θα δώσουμε και θέλουμε να την κερδίσουμε και μαζί τους θα τα καταφέρουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!