Λιγκ Καπ και ήρεμο βράδυ δεν πάνε μαζί - Η Σίτι πέταξε έξω την Τσέλσι, η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε και η Άρσεναλ έμεινε εκτός!

Λιγκ Καπ χωρίς εκπλήξεις γίνεται;; Δεν γίνεται, που λέει και η γνωστή διαφήμιση. Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με δύο γκολ των Μαχρέζ και Άλβαρεζ και μάλιστα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γκουαρντιόλα “καθάρισε” το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Στην επόμενη φάση θα βρεθεί και η Λίβερπουλ. Οι reds έπαιξαν κόντρα στη Ντέρμπι με βασικό τον Κώστα Τσιμικα αλλά στα 120′ λεπτά αγώνα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Το 0-0 οδήγησε το ματς στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες έχασαν πέντε συνολικά σε 10 προσπάθειες, αλλά η Λίβερπουλ ένα λιγότερο και ο Έλιοτ την έστειλε στην επόμενη φάση, γράφοντας το 3-2 από τη βούλα.

Αντίθετη πορεία με τις Λίβερπουλ και Σίτι ακολούθησε η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την Μπράιτον. Ο Ενκετιά άνοιξε το σκορ για τους “κανονιέρηδες” στο ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή  με πέναλτι του Γουέλμπεκ και δύο γκολ των Μιτόμα και Λαμπτέι.

Τα αποτελέσματα στο Λιγκ Καπ

Γουέστ Χαμ – Μπλάκμπερν 2-2 (9-10)

Γουλβς – Λιντς 1-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 2-0

Λίβερπουλ – Ντέρμπι Κάουντι 0-0 (3-2 στα πέναλτι)

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 2-0

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας 0-0 (3-2 στα πέναλτι)

Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουέντσντεϊ 1-1 (6-5)

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-3

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!