Ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ είναι στην αποστολή της Κροατίας για το παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ. Έμεινε εκτός ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για το παγκόσμιο κύπελλο. Μέσα σε αυτή είναι ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, όχι όμως και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, παρότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν στην προεπιλογή.

Πιο συγκεκριμένα:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς, Ίβουσιτς, Γκρμπιτς

Αμυντικοί: Βίντα, Λόβρεν, Μπάρισιτς, Γιουράνοβιτς, Γκβαρντιόλ, Σόσα, Στάνισιτς, Έρλιτς, Σούταλο

Μέσοι: Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς, Βλάσιτς, Μάερ, Γιάκιτς, Σούσιτς

Επιθετικοί: Πέρισιτς, Κράμαρις, Πέτκοβιτς, Όρσιτς, Μπούντιμιρ, Λιβάγια

Φυσικά, στην αποστολή είναι και ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ντομαγκόι Βίντα