Ο Ντομαγκόι Βίντα θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Στίβεν Τσούμπερ που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ντομαγκόι Βίντα, παρά τη θλάση που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα προλάβει τον δύσκολο αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στη σημερινή προπόνηση, ο Βίντα συμμετείχε κανονικά και διεκδικεί θέση στην 11άδα. Εκτός παραμένουν τόσο ο Σιμάνσκι αλλά και ο Ελίασον.

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Στίβεν Τσούμπερ

Ο άσος της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, χειρουργήθηκε για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς συνδέσμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα, από τον διεθνούς φήμης χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, παρουσία του γιατρού της ομάδας μας κ. Χάρη Λάλου.

Στίβεν, περαστικά. Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! ΑΕΚ Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!