Το TikTok αλλά και τις καρδιές όλων όσων έχουν δει τα βίντεό του έχει κερδίσει ο τετράχρονος Noah και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο του τετράχρονου Noah. Ο μπόμπιρας αγαπά όπως τίποτα άλλο το ποδόσφαιρο και μέσα από τα βίντεό του στο TikTok έχει τρελάνει όλο τον κόσμο.

Γιατί; Μα για το αστείρευτο ταλέντο του. Μπορεί να παίζει με τη μίνι μπάλα που όλοι είχαμε στα δωμάτιά μας, αλλά ο Noah έχει πραγματικό ταλέντο. Ένστικτο… killer που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι τεχνίτες και καλύτεροι στράικερ του κόσμου.

Όπου κι αν σταθεί, όπου και όπως κι αν του έρθει η μπάλα, θα σκοράρει. Κάθε μα κάθε φορά θα βρει στόχο. Και γι’ αυτό φυσικά ξεχωρίζει στον χαοτικό κόσμο του TikTok. Τα likes, τα σχόλια και τα shares ξεπερνούν κάθε όριο ίσως απογοητεύοντας ελαφρώς τον πατέρα του που είχε… κόλλημα με το τένις.

Μάλιστα, του είχε φτιάξει και μικρό γήπεδο τένις στο υπόγειο του σπιτιού τους. Που φυσικά μετατράπηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου όταν είδε την αγάπη του μικρού του παιδιού για τη στρογγυλή θεά.

«Δεν έχει ακόμα κάποιο αγαπημένο κόλπο, απλά του αρέσει να βάζει γκολ! Αυτό που κάνει καλύτερα για την ηλικία του είναι τα βολέ – είναι πολύ, πολύ καλός σε αυτά», είπε ο πατέρας του, ο οποίος προσπαθεί να τον ενσωματώσει σε κάποια ακαδημία. Ωστόσο, η ηλικία του δεν του το επιτρέπει ακόμα αλλά το μέλλον του προμηνύεται χρυσό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!