Ο Σαντίο Μανέ και η Εθνική Σενεγάλης διανύουν ώρες αγωνίας ενόψει των εξετάσεων που θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη χθες.

Ο σταρ της Σενεγάλης, Σαντιό Μανέ, αντικαταστάθηκε με τραυματισμό στο πρώτο μισάωρο του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης χθες, Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Ο επιθετικός χτύπησε στην κνήμη του, όπως επιβεβαίωσε αργότερα ο προπονητής του και ήταν περιτριγυρισμένος από τους συμπαίκτες του καθώς καθόταν στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρικό προσωπικό τον εξέτασε πριν διαπιστώσει ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγώνα

Κάθε χτύπημα και ενόχληση για τους ποδοσφαιριστές είναι λόγος ανησυχίας. Ειδικότερα τώρα που βρισκόμαστε τόσο κοντά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, ήταν ενθαρρυντικό ότι ο Μανέ ήταν σε θέση να βάλει όλο το βάρος του σώματός του στο δεξί του πόδι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νάγκελσμαν δήλωσε: «Χτυπήθηκε στο πάνω μέρος της κνήμης, κάτι που πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Πρέπει να κάνει μια ακτινογραφία για να δούμε αν υπάρχει κάτι σοβαρό, γιατί αυτό το σημείο θρυμματίζεται εύκολα. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι (σοβαρό)». Σαντιό Μανέ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!