Ο Παϊτίμ Κασάμι ξεκίνησε να προπονείται με τους συμπαίκτες τους και τίθεται στα πλάνα του Μίτσελ ενόψει της συνέχειας.

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο (μετά από 5,5 χρόνια) ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τα «ερυθρόλευκα» διότι ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση στον δικέφαλο.

Πλέον είναι υγιής, ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ετοιμάζεται να για την επιστροφή του στα γήπεδα. Φυσικά, δύσκολα θα αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια πριν το Μουντιάλ. Όμως, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στην προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί όσο βρίσκεται σε εξέλιξη του Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε πως η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να πραγματοποιηθεί. Ο Ελβετός μέσος ήθελε διακαώς να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» αφού ανέλυσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση και με τη συγκατάθεση του Μίτσελ, προχώρησαν στην συμφωνία με τον έμπειρο μέσο. Πλέον, μένει να αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει και εντός γηπέδου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!