Ο Ζεράρ Πικέ αποβλήθηκε χωρίς καν να προλάβει να αγωνιστεί στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο τελευταίο του παιχνίδι πριν από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Τελειώνει την καριέρα του, θα έλεγε κανείς, όπως ακριβώς τον έχουμε όλοι συνηθίσει. Μύστη. 

Ο θρυλικός αμυντικός αποβλήθηκε λίγο μετά την αποβολή του συμπαίκτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά. Βέβαια, ο Πικέ δεν είχε ακόμη μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, οπότε οι “μπλαουγκράνα” έμειναν με 10 αντί για εννέα παίκτες.

Ο Τσάβι υποστήριξε μετά τον αγώνα ότι είχε πλήρη πρόθεση να βάλει τον Πικέ στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο πριν αποβληθεί. «Ο Πικέ θα συμμετείχε σήμερα γιατί ο [Αντρέας] Κρίστενσεν αναρρώνει από τραυματισμό και ο Έρικ [Γκαρσία] είχε ενοχλήσεις», σημείωσε ο Τσάβι.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, αφού ο Πικέ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Οσασούνα, που ήταν το τελευταίο ματς της Μπαρτσελόνα πριν το Μουντιάλ. Κι αυτό διότι μεσολαβεί ένας γύρος Copa Del Rey το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι «Μπλαουγκράνα» δεν αγωνίζονται κι έτσι ο Πικέ δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!