Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0 για τη 12η αγωνιστική της Super League και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο «ντέρμπι» με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο απέναντι στον Λεβαδειακό και έφτασε στη νίκη με 0-1 απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι, πήραν το τρίποντο στην Λιβαδειά και πλέον φουλάρουν για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Έτσι, απείλησε μόλις στο δεύτερο λεπτό όταν ο Χουάνγκ έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 7ο λεπτό ο Μπιέλ βγήκε τετ α τετ με τον Μαρκόφσκι, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό, ο Ολυμπιακός βρήκε αυτό που έψαχνε. Με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να χάνει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Νίκας έκανε ανάποδο «ψαλίδι» μέσα στην περιοχή, μετά από κόρνερ, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε με το ένα χέρι.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Χάμες Ροντρίγκεζ αλλά ο Μάρκοβιτς του είπε «όχι» και στις δύο περιπτώσεις που ο Κολομβιανός τον απείλησε. Στο 82′ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπακαμπού, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπέροχη μπαλιά του Χάμες Ροντρίγκες, αστοχώντας στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ. Πλέον, οι δύο ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (13/11, 19:30) ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (86΄Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46΄Γιαννιώτας), Πέτρε (46 Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39΄Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (77΄Άβιλα), Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (77΄Μπόουλερ), Μπιέλ (83΄ Φορτούνης), Χάμες (83΄Σαμασέκου), Ελ Αραμπί (64΄Μπακαμπού).

Η βαθμολογία:

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!