Ο Κώστας Παπανικολάου έγραψε ιστορία στην Ευρωλίγκα αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της που πετυχαίνει μία σειρά τρομερών στατιστικών

Το όνομά του έγραψε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ευρωλίγκα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε για 31 λεπτά κόντρα στη Βαλένθια όπου μέτρησε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και μία τάπα.

Στατιστικά, τα οποία, δεν θα σήμαιναν τόσα πολλά αν δεν βλέπαμε την μεγαλύτερη εικόνα. Και κάπου εκεί ήρθε ο επίσημος λογαριασμός της Ευρωλίγκα στο Instagram. Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης που καταγράφουν τα στατιστικά των παικτών εντόπισαν κάτι εξαιρετικό σε αυτά του Κώστα Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπανικολάου είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκα που ξεπέρασε:

-Τους 2000 πόντους
-Τα 1000 ριμπάουντ
-Τις 400 ασίστ
-Τα 300 εύστοχα τρίποντα
-Τα 200 κλεψίματα και
-Τις 100 τάπες

Δείτε την ανάρτηση της Ευρωλίγκα στον λογαριασμό της στο Instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!