Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ντόρτμουντ-Μπόχουμ για τη Bundesliga έγινε viral λόγω ατυχήματος που συνέβη στον φυσιοθεραπευτή εις διπλούν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο ενός φυσιοθεραπευτή από τη Bundesliga που χτύπησε δύο παίκτες κατά λάθος. Συνήθως η δουλειά των φυσιοθεραπευτών είναι να βοηθούν τους παίκτες όταν αυτοί τραυματίζονται. Ε, στην προκειμένη περίπτωση, ο συγκεκριμένος φυσιοθεραπευτής δεν ήταν τόσο… τυχερός.

Γιατί; Γιατί το γήπεδο ήταν βρεγμένο και όταν έσπευσε να βοηθήσει στο χορτάρι, γλίστρησε λίγο… παραπάνω. Και όχι μία, αλλά δύο φορές. Τη μία φορά έριξε κάτω παίκτη της Ντόρτμουντ και την άλλη χτύπησε στο κεφάλι τον ήδη τραυματισμένο παίκτη. Ναι, τον ίδιο για τον οποίο μπήκε στο γήπεδο να βοηθήσει.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Instagram η Bundesliga:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bundesliga (@bundesliga)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!