Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ, επικράτησε με 3-0 και στρέφει το βλέμμα της στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στην «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» για την 12η αγωνιστική.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ευτύχησε να «κλειδώσει» τη νίκη μόλις από το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 6ο μόλις λεπτό, ο Λιβάι Γκαρσία μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάνταλος βρήκε όμορφα τον Γκατσίνοβιτς και εκείνος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον πορτιέρο του ΟΦΗ για το 2-0.

Οι Κρητικοί έμοιαζαν να μην μπορούν να βρουν λύσεις στο χορτάρι και η ΑΕΚ κυριάρχησε επιβάλλοντας τον ρυθμό της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι δραστικά στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν το αδιαμφιλονίκητο «αφεντικό» του αγώνα και γρήγορα έκανε και το 3-0.

Στο 62′ σέντρα του Άμραμπατ, πρώτη κεφαλιά του Λιβάι, δεύτερη κεφαλιά του Μάνταλου και 3-0 η ΑΕΚ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η ΑΕΚ έφτασε άνετα στο τρίποντο.

Κίτρινες κάρτες: – / Θοράρινσον 32′

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζησαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία / Αραούχο (65′), Γαλανόπουλος (66′), Μαχαίρας (70′), Κωσίδης (87′)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μαντάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Θοράρινσον, Περέα, Ντιούσε, Μεγιάδο, Ντζου, Γκερέρο, Μπαλογιάννης / Ντίκο (66′), Ντουρμισάι (66′), Στάικος (74′), Νέιρα (82′), Πασαλίδης (83′)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!