Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Sky Germany», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η υπόθεση «Κριστιάνο Ρονάλντο» δεν έχει κλείσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Πορτογάλος να παραμένει στο ρόστερ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ σύμφωνα με το Sky Germany.

Στη Γιουνάιτεντ καταστρώνουν τα σχέδια ενόψει του β’ μισού της σεζόν χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει. Δεν θέλουν το συγκεκριμένο θέμα να προκαλέσει κι άλλα προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και να ενισχυθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ένα όνομα που «παίζει» δυνατά να είναι αυτό του Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ της Μπάγερν Μονάχου.

Από την άλλη μένει να φανεί που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιθανός προορισμός αυτή τη στιγμή φαντάζει η επιστροφή του στο κλαμπ που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη δήλωση του Ρούμπεν Αμορίμ πως δεν μπορεί να προσφέρει στον Κριστιάνο τα χρήματα που ζητάει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!