Σε τεχνητό κώμα έπεσε ο γνωστός πυγμάχος Aidos Yerbossynuly από χτύπημα νοκ-άουτ στο Premier Boxing Champions (PBC) στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Σε τεχνητό κώμα τέθηκε ο Καζάκος Aidos Yerbossynuly μετά την ήττα του με νοκ-άουτ από τον David Morrell στο Premier Boxing Champions(PBC) στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Yerbossynuly μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις μετά την ήττα. Μάλιστα, ο βοηθός προπονητή του Yerbossynuly, Emanuel Savoy, δήλωσε ότι ο μαχητής τέθηκε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση την Κυριακή.

«Εκπρόσωποι της TGB Promotions και του PBC βρίσκονται επιτόπου στη Μινεάπολη με την ομάδα του Aidos και παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος του PBC και πρόσθεσε:

«Από σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του, δεν μπορούμε να μοιραστούμε λεπτομέρειες, αλλά ζητάμε από την πυγμαχική κοινότητα να τον έχει στις σκέψεις και τις προσευχές της».

Όπως αναφέρει ρεπόρτερ του New York Post, ο Savoy ζήτησε να σταματήσει ο αγώνας στον ένατο ή δέκατο γύρο.

«Στην πραγματικότητα είχα την πετσέτα στο χέρι μου», δήλωσε ο Savoy. «Ο Aidos ήθελε να συνεχίσει. Ο προπονητής του ήθελε να συνεχίσει. Αξιολόγησε τον Άιντος και είπε ότι δεν είχε τίποτα το κακό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!