Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν αναμένεται να είναι έτοιμος για να προσφέρει με τη φανέλα του Βελγίου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Όλο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες ώστε ο Ρομέλου Λουκάκου να προλάβει το Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο διεθνής επιθετικός της Ίντερ είχε τραυματιστεί στις 26 Αυγούστου στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι. Στην επιστροφή του για τον αγώνα ενάντια στην Βικτόρια Πλζεν, υπέστη υποτροπή. Με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ φαντάζει δύσκολη.

Σύμφωνα με την «Equipe», αν ο Λουκάκου δεν είναι έτοιμος για να προσφέρει από τη φάση των ομίλων τότε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα τον καλέσει. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι και την Πέμπτη (10/11) όταν και το Βέλγιο θα ανακοίνωση τις οριστικές επιλογές του.

Παρακάτω ακολουθεί και το γαλλικό δημοσίευμα για τον Ρομέλου Λουκάκου:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!