Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το πέναλτι του Άβιλα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος άσος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και μίλησε για το ντέρμπι των αιωνίων.

«Το πιο αυστηρό πράγμα είναι το πέναλτι. Εγώ δεν το έδινα αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης και πρόσθεσε:

«Ο παίκτης (σ.σ. Άβιλα) τρέχει, βλέπει τον Ιωαννίδη να έρχεται και απλώνει τα χέρια για να του σταματήσει τη φόρα. Δεν τον χτυπάει. Δεν είναι μια αγκωνιά. Ή δεν βάζει τον αγκώνα στο λαιμό που θα ήταν πέναλτι.

Τον ενοχοποιεί το γεγονός, ότι τον σταματάει. Εγώ λέω ότι δεν θα το έδινα. Τώρα, το τι λέει ο κανονισμός 100%, δεν είμαι διαιτητής για να σου πω. Εγώ νομίζω ότι ούτε αυτός ο διαιτητής θα το έδινε. Αυτός έδωσε φάουλ. Αν δεν ήταν στα όρια και ήταν δυο μέτρα πιο μέσα και ήξερε ότι σφύριζε πέναλτι, μπορεί και να μη σφύριζε. Θυμάμαι, υπήρχε μια φάση στο ντέρμπι, που ο Παπασταθόπουλος πήρε μια κεφαλιά και πέφτοντας κρατούσε τον Σπόραρ. Εκείνο εγώ θα το έδινα (σ.σ. πέναλτι) για παράδειγμα.

Εδώ έδωσε ένα φάουλ. Από τη στιγμή που το έδωσε, μετά πήγε στο VAR και το είδε μέσα στην περιοχή και έγινε πέναλτι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!