Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για το Περιστέρι και το Βασίλη Σπανούλη ενώ σχολίασε την τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζοντας πως δεν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Στο Περιστέρι συνεχίζει την καριέρα του ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο πρώην παίκτης της Νάπολι, θα δουλεύει υπό τις οδηγίες του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Βασίλη Σπανούλη.

Ο διεθνής φόργουρντ μίλησε στην ΕΡΤ για το νέο αυτό κεφάλαιο της καριέρας του ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

«Σίγουρα είναι πολύ όμορφη αυτή η τοποθέτηση, να την ακούς από έναν πρόεδρο ομάδας και τόσο ισχυρό άνθρωπο. Όπως είπα και πρόσφατα, επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα, οπότε… Αυτή είναι η απάντησή μου».

Μιλώντας για τη συμφωνία του με το Περιστέρι τόνισε:

«Είναι αυτό που λέμε ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή. Είχα αποφασίσει να συνεχίσω στο εξωτερικό. Στη Νάπολι ήταν πολύ ωραία το διάστημα που αγωνίστηκα, όλοι οι άνθρωποι εκεί ήταν φανταστικοί. Το συμβόλαιό μου έληξε και στο μυαλό μου δεν είχα να υπογράψω κάπου πριν από τα ματς της Εθνικής στα “παράθυρα”.

Όμως πραγματικά το πλάνο του Περιστερίου και οι συζητήσεις μας με τον κόουτς Σπανούλη με έκαναν να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν ήταν στον Ολυμπιακό, λειτουργούσε και σαν προπονητής στο παρκέ για εμάς. Επομένως, είναι πολύ οικεία η κατάσταση που βιώνω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Δημήτρης Αγραβάνης