Ο Αϊτόρ συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια της αποθεραπείας του με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού να ανεβάζει βίντεο όπου τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και αισιοδοξία.

Ο Αϊτόρ ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο φετινό Παναθηναϊκό και ξεκίνησε τη χρονιά πάρα πολύ δυνατά. Ωστόσο, ήταν και ο μεγάλος άτυχος, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να μένει εκτός για όλη την χρονιά λόγω εγχείρησης στον χιαστό του.

Θυμίζουμε ότι υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του (ολική ρήξη), κατά τον αγώνα της 23ης Οκτωβρίου με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Καταλανός εξτρέμ έκανε την επέμβαση στην κλινική του Dr. Ραμόν Κουγάτ, ενός εκ των κορυφαίων χειρουργών-ορθοπεδικών παγκοσμίως και specialist σε επεμβάσεις και τραυματισμούς πάνω σε γόνατα και αστραγάλους.

Πλέον. προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Ξέρει πως η διαδικασία είναι επίπονη ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει την προσπάθεια αποθεραπείας του, κλείνοντας την πρώτη βδομάδα.

Έτσι ανέβασε και σχετικό βίντεο στα social media του με την προσπάθεια να περπατήσει, αλλά και τις ασκήσεις που κάνει, με τον ίδιο να αναφέρει «πρώτη βδομάδα, υπομονή και αισιοδοξία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αϊτόρ