Ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέκτησαν ακόμα ένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα μείνει εκτός για 20 ημέρες.

Περίπου τρεις εβδομάδες απαιτούνται για την αποθεραπεία του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση βαριάς μορφής στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού, στο 53ο λεπτό του χθεσινού (6/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) και θα μείνει εκτός δράσης, για περίπου 20 ημέρες. Παναθηναϊκός

Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος άσος θα ταξιδέψει με την αποστολή των «πρασίνων» στην «μίνι» προετοιμασία, που θα γίνει στην Κύπρο, επί σχεδόν ένα δεκαήμερο και συγκεκριμένα από το τέλος Νοεμβρίου, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε καλό ματς, ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος απ’ τον βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ισόπαλο 1-1. Τόνισε, δε, πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν καλύτερα στη συνέχεια.

«Είναι σημαντικό που σκοράραμε στην τελευταία φάση και πήραμε το 1-1. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και σήμερα. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι στο τέλος, ο βαθμός της ισοπαλίας θα πρέπει να μας αφήνει ικανοποιημένους.

Νομίζω ότι έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια ως το τέλος. Βασικά, μία ομάδα που θέλει να κρατήσει ψηλά το επίπεδό της θα πρέπει σε κάθε ματς να παίζει στα όριά της. Και, φυσικά, να δίνει το μάξιμουμ» τόνισε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Εμείς σήμερα δεν κάναμε καλό ματς, δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε και να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα, κάναμε αβίαστα λάθη και όταν γίνεται κάτι τέτοιο υπάρχουν ομάδες που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Θα υπάρχουν πολλά τέτοια παιχνίδια μέχρι το τέλος και εμείς δεν πρέπει να επιτρέψουμε να έχουμε την απόδοση που είχαμε σήμερα. Θα πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας για περισσότερο, αν και γενικά είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου που πάντα προσπαθούν για το περισσότερο δίνουν το 100%, αλλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα από σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!