Λίγες ημέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, διαιτητής που θα σφυρίξει στο Κατάρ έδειξε 10 κόκκινες κάρτες σε αγώνα στην Αργεντινή.

Ο διαιτητής του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, Φακούντο Τέγιο, μοίρασε 10 κόκκινες κάρτες στον τελικό του Champions Trophy της Αργεντινής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μέσος της Racing Club, Carlos Alcaraz, προκάλεσε τους οπαδούς της Boca Juniors με τον πανηγυρισμό του στο νικητήριο γκολ του αγώνα. Παγκόσμιο Κύπελλο

Με τις ομάδες να είναι ισόπαλες σε 1-1 στα τελευταία λεπτά της παράτασης, ο Αλκαράζ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το γκολ που έφερε τη νίκη στη Ρασίνγκ.

Ωστόσο, ο προκλητικός πανηγυρισμός του μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς εξόργισε τους παίκτες της Μπόκα, με αποτέλεσμα να τον αρπάξουν από το αυτί και να του πετάξουν τη μπάλα.

Ο Τέγιο, ο οποίος θα είναι ένας από τους διαιτητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, απέβαλε τον Αλκαράζ και μοίρασε πέντε κόκκινες κάρτες σε παίκτες της Μπόκα μετά τις συμπλοκές.

Συνολικά, επτά κόκκινες κάρτες είδαν οι παίκτες της Μπόκα και τρεις της Ρασίνγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!