Το Παγκόσμιο Κύπελλο ίσως χάσει ο Βραζιλιάνος αστέρας της Άστον Βίλα, Φιλίπε Κουτίνιο μετά από τραυματισμό που αποκόμισε.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο της Άστον Βίλα θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας. Ίσως, μάλιστα, μείνει εκτός και για περισσότερο λόγω ενός τραυματισμού στον τετρακέφαλο, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του του Μπέρμιγχαμ Ουνάι Έμερι. Έτσι, τέθηκαν αμφιβολίες για τη διαθεσιμότητα του Βραζιλιάνου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 30χρονος Κουτίνιο, μετακόμισε μόνιμα στη Βίλα το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα μετά από έναν επιτυχημένο εξάμηνο δανεισμό, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ή έστω να δώσει μια ασίστ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος άσος, απουσίασε από τη χθεσινή νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και θα χάσει το ταξίδι της Πέμπτης στο «Ολντ Τράφορντ» για να αντιμετωπίσει ξανά τη Γιουνάιτεντ στο League Cup αλλά και την αναμέτρηση με την Μπράιτον την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Ο Έμερι επιβεβαίωσε ότι ο Κουτίνιο έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός προβλήματος στον τετρακέφαλο:

«Δεν ξέρω πόσο θα μείνει έξω, αλλά σήμερα (Κυριακή), δεν μπόρεσε να παίξει και δεν πρόκειται να παίξει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε στην Birmingham Mail και συνέχισε:

«Δεν πρόκειται να παίξει την Πέμπτη ή την Κυριακή γιατί είναι τραυματίας και χρειάζεται χρόνο». Ο προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, πρόκειται να ανακοινώσει την 26άδα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο αργότερα μέσα στη μέρα. Ο Κουτίνιο έκανε το ντεμπούτο του με τη Βραζιλία το 2010 και μετράει περισσότερες από 60 συμμετοχές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!