Ο Μίτσελ έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης μετά την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη «Λεωφόρο» ωστόσο ο Μίτσελ ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να ηρεμήσει τους παίκτες του που είχαν αρκετά νεύρα λόγω της εξέλιξης και της τροπής που πήρε το παιχνίδι.

«Δείξατε τι σημαίνει Ολυμπιακός. Αυτή ήταν μία εμφάνιση επιπέδου Ολυμπιακού. Δείξαμε ότι μπορούμε την ανατροπή. Ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο Πρωτάθλημα».

Χάμες Ροντρίγκες: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα»

Ο Χάμες Ροντρίγκες έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια στον Ολυμπιακό μέσω των social media, ύστερα από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έγραψε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα, σε μήνυμα που μοιράστηκε στους επίσημους λογαριασμούς του.

Πεπ Μπιέλ: «Ηρεμία, δεν έχει τελείωσει τίποτα»

Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και ήταν ο ήρωας του μέχρι και το τελευταίο λεπτό όπου ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός σε 1-1.

Ο Πεπ Μπιέλ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media και ήταν ξεκάθαρος πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

«Ηρεμία, τίποτα δεν έχει τελειώσει, πάμε!»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μίτσελ