Άρσεναλ έτοιμη για τίτλο! Οι παίκτες του Αρτέτα πέρασαν και από το Στάμφορντ Μπριτζ, επικράτησαν 1-0 της Τσέλσι και βρέθηκαν ξανά στην κορυφή.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Άρσεναλ, που επικράτησε της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 1-0 σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι «κανονιέριδες» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι σε μια Τσέλσι με αρκετές δυσκολίες στην ανάπτυξη. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν στο αντίπαλο μισό, είχαν μεγαλύτερη κατοχή και περισσότερες τελικές. Χαρακτηριστικά μετά τη σέντρα του Μαρτινέλι, ο Ζεσούς βρέθηκε φάτσα με το γκολ αλλά έκανε τσαφ στην προσπάθειά του για κεφαλιά

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκάμπριελ στο 63ο λεπτό. Από κόρνερ του Σακά, ο Γκάμπριελ έκανε την προβολή και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Άρσεναλ φλέρταρε με το δεύτερο γκολ στο 75′, με τον Ζεσούς να περνάει δυο παίκτες, να βγάζει υπέροχα στον Έντεγκαρντ, που όμως, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Έτσι η Άρσεναλ επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, δύο βαθμούς περισσότερους από την Μάντσεστερ Σίτι. Αντίθετα, τα πράγματα για την Τσέλσι είναι δύσκολα και ο Πότερ καλείται να λύσει τα σοβαρά επιθετικά προβλήματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλόμπα, Λόφτους-Τσικ (78′ Κόβατσιτς), Μάουντ (78′ Πούλισικ), Ζορζίνιο, Κουκουρέγια, Χάβερτς (65′ Γκάλαχερ), Στέρλινγκ, Ομπαμεγιάνγκ (64′ Μπρόγια).

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (78′ Τίερνι), Πάρτεϊ, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ (87′ Ελνένι), Μαρτινέλι (90+4′ Χόλντινγκ), Ζεσούς.

Η βαθμολογία:

Standings provided by Sofascore

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!