Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Βαμβακούλας έχει αγωνιστεί τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με εκείνη του Παναθηναϊκού οπότε γνωρίζει καλά τι σημαίνει «ελληνικό κλάσικο».

Έτσι, έδωσε την δική του οπτική για το σπουδαίο αποψινό (6/11, 19:30) ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη σύνολο και ο Ολυμπιακός περισσότερη ατομική ποιότητα παικτών. Ο ένας είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο άλλος δεν έχει πολλά περιθώρια. Όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετρά ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα. Πρόβλεψη δεν μπορείς να κάνεις. Είναι παιχνίδια πάθους και δύναμης. Όποιος κι αν παίξει σήμερα, αν δεν το κάνει με τσαμπουκά, δεν μπορεί να κερδίσει, ειδικά αν το γήπεδο είναι βαρύ. Ακόμη και οι ξένοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, αν και οι Έλληνες ξέρουν καλύτερη τη σημασία του. Εμείς τότε δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι.

Μακάρι να γίνει ωραίο ματς και να το απολαύσει ο κόσμος, χωρίς φασαρίες. Να είμαστε αύριο χαρούμενοι που είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό είναι στη ζωή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!