Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι ένας από εμάς και εμφανίστηκε... αραχτός και λάιτ στον αγώνα με τους Θάντερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης στον κόσμο, αλλά αυτό δεν τον αλλάζει. Έχει κατακτήσει τα πάντα. Διακρίσεις, βραβεία, έχει σπάσει ρεκόρ. Αλλά παραμένει ταπεινός και ένας από εμάς.

Τι θα έκανε ο καθένας από εμάς αν έπαιζε η ομάδα του αγώνα μπάσκετ; Θα άραζε με την παρέα του, θα άρπαζε το αγαπημένο του σνακ ανά… χείρας και θα έβλεπε τον αγώνα. 

Ακριβώς αυτό έκανε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετά το 8 στα 8, ο Greek Freak αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν έπαιξε κόντρα στους Θάντερ. Αλλά όπως πάντα ήταν στο πλάι της ομάδας του. Με ένα σακουλάκι popcorn… αγκαλιά, έκατσε στον πάγκο δίπλα στους συμπαίκτες του και είδε τον αγώνα. Για την ιστορία, οι Μπακς συνέχισαν τις νίκες, διεύρυναν το σερί τους και πλέον είναι στο 9-0.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!