Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κέρδισε την πρώτη του μονομαχία με τον αδερφό του, Άλεξ, στην αναμέτρηση των ομάδων της στην G-League.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο  βγήκε νικητής από τη «μονομαχία» με τον αδερφό του Άλεξ. Στην πρώτη φορά, μάλιστα, που οι δύο τους βρέθηκαν αντίπαλοι.

Η Γουίντι Σίτι Μπουλς-θυγατρική των Σικάγο Μπουλς- επικράτησε εκτός έδρας με  115-110 των Ουισκόνσιν Χερντ στην Oshkosh Arena, στην πρεμιέρα της σεζόν 2022/23 για την G-League.  

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο σημείωσε 14 πόντους (6/9 δίποντα, 1/3 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδωσε μία ασίστ, ενώ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο  πέτυχε 4 πόντους (2/2 δίποντα) και μάζεψε 2 ριμπάουντ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!