Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Libertad Digital, ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Ζινεντίν Ζιντάν με την Ομοσπονδία της Γαλλίας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό την επιστροφή του στους πάγκους. Τα σενάρια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Πλέον φαίνεται πως τα πράγματα οριστικοποιούνται.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σέρχιο Βαλεντίν της Libertad Digital o 50χρονος προπονητής είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας της Γαλλίας!

Ο παλαίμαχος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους αναμένεται να αναλάβει τους Τρικολόρ μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, ασχέτως πορείας της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν.

O Ζιντάν είναι εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκτοτε περίμενε να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γαλλίας, με την οποία ως παίκτης είχε πάρει το Μουντιάλ του 1998 και το Euro του 2000.

Σύμφωνα με το Libertad Digital ο Ζιντάν έχει επιλέξει και τον άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος ήταν και δεύτερος βοηθός του στη Ρεάλ, Νταβίντ Μπετονί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ζινεντίν Ζιντάν