Το μήνυμα του Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι μετά τον φρικτό τραυματισμό που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ουνικάχα Μάλαγα για το BCL.

Ξημερώματα Πέμπτης (3/11), λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, απέναντι στη Μάλαγα (2/11), ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι επέλεξε να εκφραστεί για την κατάστασή του. Ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε με ανάρτησή του σε προφίλ του στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Δυστυχώς, ο τραυματισμός μου απόψε είναι σοβαρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να συμπαρασταθούν, ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είστε πραγματικά μοναδικοί. Νιώθω ευλογημένος που έχω υποστηρικτικούς συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο και την ομάδα δίπλα μου. Ξέρω πως είμαι σε καλά χέρια. Θα πρέπει να πω ‘αντίο’ στο μπάσκετ για λίγο, αλλά είμαι έτοιμος να αρχίσω τη διαδικασία για να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ να κάνω.  Ξέρω ότι η ιστορία μου γίνεται καλύτερη, γιατί γνωρίζω τον συγγραφέα».

Το πρόβλημα του Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι, σύμφωνα με την πρώτη ιατρική διάγνωση, υπενθυμίζεται, αφορά σε κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής. Με την επιστροφή σήμερα της αποστολής των «ασπρόμαυρων» σε ελληνικό έδαφος από την Ισπανία, θα δρομολογηθεί η διαδικασία υποβολής του σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί- με χειρουργείο όπως αναμένεται- η κατάστασή του.

Άρης Λυκογιάννης: «Θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι»

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Άρης Λυκογιάννης μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μάλαγα για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύω ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Στο τελευταίο τετράλεπτο η άμυνα της Μάλαγα ήταν πολύ επιθετικοί και στο όριο του φάουλ. Δεν αντιδράσαμε καλά, δεν είχαμε ενέργεια και δύναμη για να τελειώσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε έναν αθλητή που μας δίνει πολλή ενέργεια. Ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός, πιστεύω πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γι’ αυτό. Έσπασε το κόκκαλό του, έχει υποστεί και ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο».

ΠΑΟΚ: Σοβαρός τραυματισμός για τον για τον Ντάρκο-Κέλι

Σε χειρουργική επέμβαση για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη θα υποβληθεί ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι.

Για τον Αμερικανό φόργουορντ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Πρόλαβε να αγωνίστηκε μόλις 32 δευτερόλεπτα και ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα. Ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι στην πρώτη του ουσιαστικά προσπάθεια πάτησε σε πόδι αντιπάλου και υπέστη κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση που έγινε σε νοσοκομείο της Μάλαγα, όπου και διεκομίσθη ο παίκτης του ΠΑΟΚ mateco αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ντάρκο-Κέλι αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο αμέσως μετά τη επιστροφή του Θεσσαλονίκη,θα πρέπει προηγηθεί και να ολοκληρωθεί ο απεικονιστικός έλεγχος για την ακριβή διάγνωση και αντιμετώπιση του σοβαρού τραυματισμού.

Όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του “Z” και του ευχόμαστε να επιστρέψει πιο δυνατός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!