Ο Τίμο Βέρνερ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο στην αναμέτρηση της Λειψίας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και χάνει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πολύ άσχημα ήταν τα νέα της μαγνητικής του Τίμο Βέρνερ μετά τον τραυματισμό του. Ο Γερμανός επιθετικός υπέστη αρκετά σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού του αστραγάλου και δεν πρόκειται να παίξει ποδόσφαιρο πριν το 2023, όπως ανακοίνωσαν οι Ταύροι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός επιθετικός τραυματίστηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης της Λειψίας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (4-0), έπειτα από ένα τάκλιν του Στεπανένκο. Ο Βέρνερ προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά εν τέλει έγινε αλλαγή.

Ο Βέρνερ μετά την επιστροφή του στην «RB Arena» από το Λονδίνο και την Τσέλσι μετρούσε φέτος 9 γκολ και 4 ασίστ σε 16 ματς των Ταύρων σε όλες τις αναμετρήσεις. Αυτός εξάλλου ήταν ο στόχος. Να πάρει χρόνο συμμετοχής και να είναι έτοιμος για το Κατάρ, ωστόσο στάθηκε άτυχος.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της Λειψίας:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!