Ο Ολυμπιακός έδωσε «μάχη» για να φέρει στην Ελλάδα τον Ουί Τζο Χουάνγκ αλλά οι επιδόσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Ένας παίκτης που συζητήθηκε έντονα το καλοκαίρι ήταν ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός δεν ήταν θετικός με την προοπτική της Ελλάδας. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει την κατάλληλη φόρμουλα (μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ) και να φέρει τον Ουί Τζο στην Ελλάδα. Όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν… Και δεν είναι μόνο το ότι δεν έχει σκοράρει αλλά η γενικότερη εικόνα του στην ομάδα προβληματίζει.

Η λύση που έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όμως δεν είναι τόσο απλό. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά μπορεί να παίξει σε μόλις δύο συλλόγους της ίδιας ομοσπονδίας.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ουί-Τζο έχει παίξει για 20 λεπτά με την Μπορντό και στην Ελλάδα ήρθε δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, παίζοντας με τον Ολυμπιακό. Εάν επιστρέψει στη Νότιγχαμ, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί παρά μόνο να συμμετέχει στις προπονήσεις της.

Σε ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί να παίξει ξανά μόνο στην Μπορντό. Αυτό το γεγονός περιπλέκει αρκετά την κατάσταση. Μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός περιμένει και δείξει υπομονή με τον Ουί Τζο ή βρεθεί μία άλλη λύση…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!