Μία στραβοκλωτσιά-απομάκρυνση αμυντικού στα τοπικά του Βελγίου κατέληξε σε ένα από τα πιο viral γκολ της χρονιάς.

Viral έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένα γκολ από τις τοπικές κατηγορίες του Βελγίου. Ως είθισται, στα τοπικά πρωταθλήματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, το… ψωμάκι είναι μπόλικο. Αλλά εν προκειμένω, μιλάμε ίσως για το γκολ της χρονιάς.

Το γκολ σημειώθηκε στην τέταρτη κατηγορία της Δυτικής Φλάνδρας από… στραβοκλωτσιά από τα 35 μέτρα και μετράει ήδη δύο εκατομμύρια προβολές στο Twitter.

Το σκόραρε ο Jens Verhellen, 20 ετών, παίκτης της KVK Avelgem B, στον εντός έδρας αγώνα της KSV De Ruiter.

Ο Verhellen έκλεψε τη μπάλα στην αντεπίθεση ενός αντιπάλου και την κλώτσησε τόσο περίεργα που πήρε καμπύλη τροχιά στα όρια του… αδύνατου και κατέληξε στα δίχτυα του έκπληκτου τερματοφύλακα της KSV.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!