Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ άσκησαν σκληρή κριτική στον Κάιρι Ίρβινγκ μετά την κίνησή του να δημοσιεύσει σύνδεσμο ταινίας με αντισημιτικά μηνύματα.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έγινε για μία ακόμα φορά το κέντρο του κόσμου στο ΝΒΑ. Ο σούπερ σταρ των Νετς κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα για λόγο πέραν του μπάσκετ, αφού πόσταρε στο Twitter του το link μιας ταινίας που έχει αντισημιτικό περιεχόμενο.

Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν άφησαν ασχολίαστη τόσο την κίνηση του Κάιρι Ίρβινγκ όσο και την απόφαση του NBA να μην τον τιμωρήσουν.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ έκανε την εξής τοποθέτηση:

«Πρέπει να έχεις συναίσθηση του τι κάνεις. Κάποιοι έχουν, άλλοι όχι. Ο Κάιρι δεν έχει. Όταν είσαι τόσο σπουδαίος παίκτης όσο αυτός, ο κόσμος σε ακούει. Με πονά που καθόμαστε και συζητάμε για πράγματα που μας χωρίζουν. Μιλάμε τώρα και απαντάμε για ό,τι έχει κάνει αυτός ο ηλίθιος. Είμαι υπέρ της ισότητας όλων των ανθρώπων».

Από την πλευρά του, ο Μπάρκλεϊ είπε:

«Το ΝΒΑ έκανε λάθος. Έπρεπε να τον τιμωρήσει. Ο Άνταμ Σίλβερ είναι εβραϊκής καταγωγής και έπρεπε να τον τιμωρήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ασχολούμαστε με αυτόν τον ηλίθιο! Έχουμε τιμωρήσει ανθρώπους για ομοφοβικά ή ρατσιστικά σχόλια και καλά κάναμε. Πιστεύω πως όταν προσβάλεις άλλους ανθρώπους πρέπει να τιμωρείσαι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!