Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μία νεαρή αθλήτρια τένις από τον πατέρα της επειδή ηττήθηκε - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το γύρο του κόσμου και του διαδικτύου κάνουν πλάνα που δείχνουν μια νεαρή κοπέλα να πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα της σε ένα γήπεδο τένις. Στο βίντεο, φαίνεται ο πατέρας της να την πλησιάζει, να τη χτυπά με χαστούκια και κλωτσιές, να την αρπάζει από τα μαλλιά, να την σέρνει στο έδαφος και μετά τη χτυπάει ξανά.

Τα πλάνα δημοσίευσε στο Twitter ο Σέρβος Igor Juric, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν διευθυντής ενός κέντρου παιδικής προστασίας, αφού έχασε την κόρη του που απήχθη και δολοφονήθηκε βάναυσα. Ο Juric σχολιάζει:

«Άλλη μια βίαιη πράξη ενός πατέρα εναντίον της κόρης του. Έλαβα πληροφορίες ότι επρόκειτο για μια οικογένεια από την Κίνα. Θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον αυτού του τέρατος», διαβεβαιώνοντας σε μεταγενέστερο μήνυμα ότι έχει στην κατοχή του τις ταυτότητες του θύματος και του επιτιθέμενου. Ο δράστης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, είναι ένας 50χρονος Κινέζος που διαμένει στη Σερβία. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Το επεισόδιο συνέβη στο Βελιγράδι, στα γήπεδα τένις του Ερυθρού Αστέρα και το tweet του Juric έφτασε στον Patrick Mouratoglou, τον πιο διάσημο Γάλλο προπονητή τένις, ο οποίος οδήγησε τη Serena Williams να κερδίσει 10 από τα Slams της:

«Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο, πρέπει να εξαλείψουμε κάθε είδους κακοποίηση παιδιών, είτε σωματική είτε ψυχολογική. Επηρεάζει κάθε τομέα της πολιτισμένης κοινωνίας μας, όχι μόνο το τένις. Ας σκεφτούμε πώς θα το εξαλείψουμε από το άθλημά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!