Ο 24χρονος δεξιός μπακ, Φέλιξ Πάσλακ, ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Ολυμπιακός σκέφτεται να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης.

Ο Ολυμπιακός μπορεί στο μυαλό του να έχει μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός ωστόσο συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυσή του. Ένας από αυτούς είναι και ο Φέλιξ Πάσλακ.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ θα αποχωρήσει τον Γενάρη από τη Βεστφαλία και έχει ήδη ενημερώσει την Μπορούσια για τις προθέσεις του. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και στο Ντόρτμουντ θεωρούν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Πάσλακ είχε εξεταστεί και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους Γερμανούς έγινε μία πρόταση το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά η Ντόρτμουντ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει. Πλέον ψάχνει μία ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του Μουντιάλ και αφού ο Μίτσελ «τεστάρει» τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!