Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λίβερπουλ κόντρα στη Νάπολι για το Champions League.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, εμφανίσθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγο μετά την νίκη με 2-0 επί της Νάπολι, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League.

«Θα απολάμβανα το παιχνίδι ακόμα και χωρίς τα γκολ μας. Δείξαμε πολύ καλή αντίδραση απόψε», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Το να είμαστε συμπαγείς κάνει την διαφορά, καθώς ξαφνικά μονομαχούμε στις σωστές περιοχές και γίνεται πιο δύσκολο να παίξεις εναντίον μας. Οταν βλέπεις την Νάπολι και για τι είναι ικανή αυτήν την περίοδο, σημαίνει ότι ήταν πραγματικά, ένα πολύ, πολύ καλό παιχνίδι από εμάς στην παρούσα κατάσταση.

»Οι παίκτες έδειξαν πολύ θάρρος και πολλή γενναιότητα για να πάνε στις μονομαχίες. Και δύο στημένες φάσεις, μάς έδωσαν τους τρεις βαθμούς».

Γιούργκεν Κλοπ: «Ακόμα ξυπνάω στον ύπνο μου με το δεύτερο γκολ της Λιντς»

Η Λίβερπουλ υποδέχεται αύριο (1/11) τη Νάπολι στο «Άνφιλντ» για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Αμφότερες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης. Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των «παρτενοπέι», που βρίσκονται στην κορυφή της Serie A

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Προφανώς κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά πιστεύω ότι η κριτική θα πρέπει να γίνει αργότερα στη σεζόν ή ίσως στο τέλος. Ό,τι και να πείτε τώρα για την ομάδα δεν νομίζω ότι είναι 100% δίκαιο. Είναι φυσιολογικό να κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά πρέπει να τις απαντήσουμε αργότερα. Είμαστε όλοι εκεί έξω για να κριθούμε, προπονητής και παίκτες.

Ακόμα ξυπνάω στον ύπνο μου με το δεύτερο γκολ της Λιντς. Αλλά υπάρχει ένας λόγος που συνέβη. Αυτό που μπορείτε να δείτε είναι ότι τα αγόρια ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μήνυμα. Περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας, αλλά πρέπει να φροντίσουμε να τα καταφέρουμε βήμα-βήμα. Η πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να αποφεύγουμε τα λάθη και να κρατάμε τα καλά.

Όταν ο κόσμος με κοιτάει και λέει ότι φαίνομαι κουρασμένος ή οτιδήποτε άλλο, δεν ισχύει. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή τη δικαιολογία. Η δουλειά μου δεν είναι μόνο να βρίσκομαι εδώ όταν λάμπει ο ήλιος και κάποιος μας δίνει ένα τρόπαιο. Η δουλειά μου είναι να είμαι εκεί όταν πρέπει να περάσουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και θα το κάνω με ό,τι έχω. Είμαι έτοιμος να παίξω εναντίον της Νάπολι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!