Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του αποκαλύπτοντας τα εμπόδια και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η μητέρα του.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διάσημος αθλητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στον αγώνα που έδωσαν οι γονείς του, προκειμένου να τους μεγαλώσουν.  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε μια προσωπική του εμπειρία με αφορμή την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει να βοηθά οικογένειες που χρειάζονται πάνες για τα μωρά τους.  

«Οι πάνες πρέπει να πωλούνται έναντι ενός δολαρίου γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη» τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να παρέχουν τα απαραίτητα. Στη δική μου ζωή, για τους δικούς μου γονείς και όπως μεγάλωσα, αυτό μπορώ να το καταλάβω».

«Εμείς δεν είχαμε ούτε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε για πάνες για τον μικρό μου αδελφό. Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά ήμασταν γεμάτοι αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η δράση που στηρίζει ο «Greek Freak» ονομάζεται Milwaukee Diaper Mission. Μαζί με τη σύντροφό του Mariah Riddlesprigger δεν σταματούν να στηρίζουν οικογένειες στο Μιλγουόκι που έχουν ανάγκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!