Συμβουλευτικό ρόλο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις μικρές εθνικές ομάδες αναλαμβάνει ο σπουδαίος Δημήτρης Διαμαντίδης.

Είχε ακουστεί αρκετά έντονα το τελευταίο διάστημα αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η ΕΟΚ και το τμήμα ανάπτυξης του μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!