Οι εμφανίσεις του Λιβάι Γκαρσία έχουν τραβήξει τα βλέμματα των ξένων ομάδων που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Εξελίσσεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει καταφέρει με τα συνεχόμενα γκολ του και τις εμφανίσεις του να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και αρκετές ομάδες να έχουν «κυκλώσει» την περίπτωσή του.

Ειδικότερα, την δική τους θέση στις εξέδρες της «OPAP Arena» είχαν σκάουτς της Μπεσίκτας, των ιταλικών ομάδων Τζένοα, Λάτσιο και Φιορεντίνα ενώ βρέθηκαν σκάουτερς τόσο της Λιλ όσο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» μάλιστα δικαίωσε τις προσδοκίες των σκάουτς σκοράροντας το πρώτο από τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Αρκετοί πιστεύουν πως σύντομα θα αρχίσουν να έρχονται και επίσημες προτάσεις για τον επιθετικό της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα προφανώς και υπολογίζει κανονικά στον Λιβάι Γκαρσία αλλά σε περίπτωση που κατατεθεί μία υψηλή οικονομική πρόταση τότε όλα είναι πιθανά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!