Το NBA επέβαλλε βαριά... καμπάνα στους Philadelphia 76ers λόγω συζητήσεων που ανέπτυξε η ομάδα με δύο free agents παίκτες.

Το NBA ξεκίνησε από νωρίς τις… καμπάνες για φέτος. Συγκεκριμένα, αφαίρεσε από τους Philadelphia 76ers δύο επιλογές δεύτερου γύρου στη διαδικασία του ντραφτ. Κι αυτό διότι διεξήγαγαν πρόωρες συζητήσεις με free agents, παραβιάζοντας τους κανόνες του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Έτσι, μετά τη σημερινή εξέλιξη οι Σίξερς χάνουν από μία επιλογή δεύτερου γύρου στο ντραφτ του 2023 και του 2024.

«Η κατάργηση δύο επιλογών στο ντραφτ αντικατοπτρίζει τα πειστήρια, μετά από έρευνα, ότι οι 76ερς συμμετείχαν σε συζητήσεις στη free agency για δύο παίκτες πριν από την ημερομηνία κατά την οποία επιτρέποταν κάτι τέτοιο», ανέφερε το πρωτάθλημα σε ανακοίνωσή του.

Να σημειωθεί πως οι δύο παίκτες, τους οποίους αφορά η τιμωρία, είναι οι Πι Τζέι Τάκερ και Ντάνιουελ Χάουζ Jr.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!